Kogukond toetab kaht spetsialisti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kogukonnafondi tegevjuhi Toomas Tippi (paremal) pilgu all annab hea tahte leppele oma allkirja eraisikust annetaja, riigikogu liige Andres Jalak.
Järvamaa kogukonnafondi tegevjuhi Toomas Tippi (paremal) pilgu all annab hea tahte leppele oma allkirja eraisikust annetaja, riigikogu liige Andres Jalak. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Üleeile sõlmis 13 annetajat Järva maavalitsuses hea tahte leppe noore spetsialisti stipendiumi väljaandmiseks, tänavu tahab Järvamaa kogukonnafond välja anda kaks 600eurost stipendiumi.

Järvamaa kogukonnafond annab tänavu viiendat korda välja noore spetsialisti stipendiumi, tänavu on soov toetada ühe asemel kaht kuni 30aastast kõrgkooli või kutseõppeasutuse lõpetanud spetsialisti, kes on eelneva kahe aasta jooksul asunud tööle Järvamaale.


Kogukonnafondi nõukogu esimees Valev Väljaots ütles, et alates 2006. aastast on välja antud kuus stipendiumi. «Tegin natuke uurimistööd ja nägin, et neil noortel spetsialistidel läheb praegu kõigil hästi, loodetavasti on nad tulevikus ise toetajate ridades,» ütles ta.
 

TEAVE

Järvamaa noori spetsialiste saab toetada annetusega Järvamaa kogukonnafondi arvelduskontole 221023628002 Swedbankis.
Ülekande selgitusse palutakse märkida: noorele spetsialistile, annetaja nimi ja isikukood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles