Krossihooaeg algas Viljandimaal

Järva Teataja
Copy
Kadri Ehamäe
Kadri Ehamäe Foto: Kuido Saarpuu

Nädalavahetusel algasid Karksi-Nuias quadide Castrol motokrossi Eesti meistrivõistlused. Naiste meistrivõistluste draamat täis esimesel etapil võidutses aga Karleen Randver, jättes kolmandaks Türi krossisõitja Kadri Ehamäe.

Msport.ee kirjutab, et esmakordselt EMV põhietapil võistelnud naiste esimese sõidu võitis ajasõidu kiireim Kadri Ehamäe (Yamaha, SK Yamaha Keskus), kelle taga heitlesid Karleen Randver (Honda, Otepää MC) ja eelmise aasta Eesti meister Carita Lomp (Husqvarna, Pärnu MC), kus lõpujoonel oli Randveri edu noore konkurendi ees ülinapp 0,1 sekund.

Teist sõitu asus juhtima Randver, kuid peagi tõusis liidriks juba Ehamäe, kes juhatas sõitu enamus distantsist ja suhteliselt pika eduga ning Randver ja Lomp võistlesid samal ajal omavahel. Sõidu lahendus saabus aga sõidu lõppfaasis, kui ringigamahajääja hüppas Ehamäele otsa, mille tõttu liider kukkus ja kaotas esikoha. Olukorrast võitis kõige enam Randver, kes suutis Lompi selja taga hoida ja sõidu võita. Ehamäe oli lõpuks kolmas.

Kokkuvõttes võitis etapi Randver, teine oli Ehamäe ja kolmas Lomp.

Järvamaa taustaga sõitjaid olid meistrivõistlustel veelgi. Nii tuli MX Hobi klassis

Türi AMK esindaja Carl-Markus Merits esimeseks ja Valeri Homin oli veteranid 50+ klassis kolmas. 85cc klassis oli kümnes Robin Raudsepp ja kohe tema järel, 11. kohal Enriko Peilman. Quad Open klassis oli neljas Sander Lakiza.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles