Pipi-Liis Siemann pürgib reformierakondlasena riigikokku

Tiit Reinberg
Copy
Pipi-Liis Siemanni (paremal) õnnitlevad Reformierakonda astumise puhul Türi vallavolikogu esimees Maarja Brause (vasakul) ja Paidesse visiidi teinud erakonna esimees Kaja Kallas.
Pipi-Liis Siemanni (paremal) õnnitlevad Reformierakonda astumise puhul Türi vallavolikogu esimees Maarja Brause (vasakul) ja Paidesse visiidi teinud erakonna esimees Kaja Kallas. Foto: Kristo Kivisoo

Teisipäeval viibis peaminister ja Reformierakonna esimees Kaja Kallas Paides ning kutsus pärastlõunal muusika- ja teatrimaja kohvikusse koosviibimisele erakonnakaaslased, kes on omavalitustes võimul.

Teisipäeval viibis peaminister ja Reformierakonna esimees Kaja Kallas Paides ning kutsus pärastlõunal muusika- ja teatrimaja kohvikusse koosviibimisele erakonnakaaslased, kes on omavalitsustes võimul.

Kallase paremal käel istus Reformierakonna Järvamaa piirkonna juht ja Järva vallavolikogu esimees Rait Pihelgas. Partei esimehe vasakul käel istus aga Pipi-Liis Siemann. Siemann on Järvamaal üks mõjukamaid poliitikuid, kes on kümmekond aastat juhtinud Türi valda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles