Tähelepanekuid Järvamaa randadest: Ära joo alkoholi, kuku enndast puruks ega hüppa ohtlikult vette

Järva Teataja
Copy
Kuigi Järvamaa randades suviti just ülemäära palju melu ei ole ja ka tänavuse suplushooaja algus pole erandlik, siis rannavalvurid soovitavad kõikjal ohustusnõuetest kinni pidada.
Kuigi Järvamaa randades suviti just ülemäära palju melu ei ole ja ka tänavuse suplushooaja algus pole erandlik, siis rannavalvurid soovitavad kõikjal ohustusnõuetest kinni pidada. Foto: Kuido Saarpuu

Juuni alguses on Paide ja Türi randades tööl Forus Security rannavalvurid. Järva Teataja uuris neilt, kuidas suvi on läinud?

Forus Security turundus- ja kommunikatsioonijuht Berit Väljaots ütles, et esimesed paar nädalat on Järvamaa randades läinud väga rahulikult. „Ilmselt ka tänu asjaolule, et Eestimaale pole suur suvi ja rannailmad veel jõudnud. On olnud mõned kergemad esmaabi andmised, mis on piirdunud haava puhastamise ja plaasterdamisega. Eelmiste aastatega sarnaselt on ette tulnud mõned juhtumid rannas alkoholi tarbivate inimestega, mis on aga siiani rahumeelselt lahenenud,” sõnas ta. „Igapäevaselt juhendame aga lapsi ja noori, kuidas ohutult veerõõme nautida. Eelkõige puudutab see õiges ja turvalises kohas vette hüppamist ning liumäest alla laskmisel veendumist, et vette jõudes kellelegi otsa ei libisetaks.”

Saabuvate jaanipühade valguses kindlasti tuletetavad asjaosalised inimestele meelde ka ohutuid tule tegemise põhimõtteid, kuna tihtipeale tehakse lõket ka rannas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles