Paide inimesed saavad tasuta psühholoogilist nõustamist

Järva Teataja
Copy
Foto: Shutterstock

Paide linnavalitsus sai sotsiaalministeeriumist projektitoetust elanikele psühholoogilise nõustamise teenuse pakkumiseks. Projekti kogumaht on 21 000 eurot ning see kestab 2022. aasta lõpuni.

"See tähendab seda, et iga inimene, kes on Paide linna kodanik, saab pöörduda Kesk-Eesti Nõustamis-ja Rehabilitatsioonikeskuse poole oma vaimse tervise alase murega ning teenuse eest inimesel endal tasuda pole vaja," selgitas linnavalitsuse laste ja perede heaolu spetsialist Anne Kesküla.

Vaimse tervise teenuse raames pakutakse Paide linna elanikele, kes omavad sissekirjutust, Kesk-Eesti Nõustamis-ja Rehabilitatsioonikeskuses psühholoogilist abi, kogemusnõustamist, hingehoidlikku nõustamist ja pere lahendusringi teenust. Teenused on kättesaadavad kõigile elanikkonna gruppidele, sh Ukraina sõjapõgenikele, kellel peab samuti olema Paide linna sissekirjutus.

Abivajaja saab pöörduda otse teenusepakkuja poole: jarva@jarvaeha.ee, koduleht www.jarvareha.ee. Online broneerimine: https://jarvareha.smartbron.ee/

Ukrainlastele osutab teenust ukrainlane, kes räägib nii vene kui ka ukraina keeles.

Kesk-Eesti Nõustamis- ja Rehabilitatsioonikeskus asub Paides Lai 33, II korrusel. Tel 50 77543.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles