Autode-multika fänn sai lumest lemmikkangelased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli tundi lumes müttamist, pisut aerosoolvärvidega pihustamist ning päris ehtne Pikne McQueen ongi valmis! Aastane Mirko sellisest lumeautost veel vaimustuda ei oska, viieaastane Kert ja isa Margus Rohtjärv on tulemusega aga väga rahul.
Neli tundi lumes müttamist, pisut aerosoolvärvidega pihustamist ning päris ehtne Pikne McQueen ongi valmis! Aastane Mirko sellisest lumeautost veel vaimustuda ei oska, viieaastane Kert ja isa Margus Rohtjärv on tulemusega aga väga rahul. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Et teha rõõmu oma viieaastasele pojale Kerdile, kes on suur «Autode» multikate fänn, ehitas paidelane Margus Rohtjärv talle lumest Pikse McQueeni ja Francesco Bernoulli.

Ühte Paide Laia tänava koduaeda ilmus üleöö erepunane võidusõiduauto Pikne McQueen. Mõne aja pärast püüdis möödujate pilke juba kaks masinat: Pikse kõrval särab multifilmist «Autod 2» tuttav vormel ja Pikse suurim rivaal, ennasttäis itaallane Francesco Bernoulli.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles