Käru ja Oisu inimesed on endiselt mugavusteenuse ootel

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Septembris saabus Väätsale kauaoodatud postipakiautomaat, ent Kärus ja Oisus tuleb paraku seda veel mõnda aega oodata.
Septembris saabus Väätsale kauaoodatud postipakiautomaat, ent Kärus ja Oisus tuleb paraku seda veel mõnda aega oodata. Foto: Arvo Meeks

«Läänerindel muutusteta,» ütles Järva Teataja järelpärimise peale, millal võiks sealse kandi rahvale tulla rõõmsamaid uudiseid, vallavalitsuse liige Kati Nõlvak. «Meil on läinud natuke valitsuse restardi peale aega ja ressurssi, see on praegu reaalsus,» sõnas Nõlvak ja nõustus, et ei Oisu ega Käru kandi inimesed asjade sellise kulgemise üle õnnelikud pole. «Teisalt, ega me jonni ei jäta ka, pakiautomaate tahame nii Kärru kui Oissu,» rõhutas ta.

Nõlvak ütles veel, et Käru suhtes jätkab vallavalitsus läbirääkimisi postiteenuse osutaja Omnivaga ning ootused on suured. «Sellepärast, et nad on ise ka ühes ERRi artiklis öelnud, et Kärus peaks automaat olema, ja sellest loost on meil väljavõte võetud, millele saame (läbirääkimiste käigus – toim) sõbralikult ja viisakalt viidata,» selgitas Kati Nõlvak.

Omniva on Käru puhul eelistatud variant seetõttu, et esmalt sooviti seal paigutada pakiautomaati siseruumidesse, ent tingimustele vastavat pinda ei leitud. Et Omniva pakub Nõlvaku selgitusel häid lahendusi väli­tingimustesse paigaldatavatele automaatidele, siis on mõistlik läbirääkimisi jätkata. Itella ja Omniva kõrval peeti Käru pakiautomaadi üle läbirääkimisi ka DPDga, kes küll andis mõista, et tänavu neil laienemisplaane pole, ja nii jäi DPD lõpuks kõrvale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles