Tehasepõlengu hirmsad tagajärjed: Söestunud seinad ja tahmunud toodang

Järva Teataja
Copy

18. detsembril kell 00.41 sai Häirekeskus teate, et Türi vallas Türi-Alliku külas Silla teel on süttinud elektriseadmeid tootev tehas. 

Päästjad tuvastasid, et hoone uste vahelt tuleb suitsu. Kuna kohapeal kedagi ei olnud, võeti uksed maha ning alustati kustutustöödega. Kella 2.41ks oli tuli lokaliseeritud ning tegeleti järelkustutustöödega ning ruumide ventileerimisega. Kella 3.32ks oli tulekahju likvideeritud.

Kell 5.39 helistati Häirekeskusesse, et Silla teel asuv tehasehoone on uuesti süttinud. Päästjate kohale saabudes oli näha katusel lae all suitsu ja leeki. Selgus, et tuli oli pääsenud katuse ja lae vahele. Päästjad asusid põlengut kohe kustutama, mida raskendas katusel olev paks lumi ja päikesepaneelid. Et katusel tulekoldele ligi pääseda, hakkasid päästjad katuselt lund maha ajama, et saaks kontrollavasid teha ning päästetöid teostada. Kustutustööde käigus avati katusekonstruktsioonid ning kohale saabunud elektrikutega eemaldati katuselt ka päikesepaneelid, et kolletele paremini ligi pääseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles