Ettevõtetesse on oodata külalisi

Järva Teataja
Copy
Konesko Türi-Alliku nurgakivi
Konesko Türi-Alliku nurgakivi Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Viimased aastad on olnud tõeliseks katsumuseks ettevõtjatele – koroonale on järgnenud energia ja toorme kallinemine, seniste tarneahelate katkemine ja kliimamuutused.

SA Järvamaa üheks ülesandeks on nõustada ja toetada ettevõtjaid. Üha enam räägitakse digitaliseerimisest, automatiseerimisest, uute tehnoloogiliste lahenduste vajadustest, kestlikkusest.

Seetõttu on SA Järvamaa ettevõtlussuuna töötajad võtnud ette, veebruarist aprillini, külastada Järvamaa ettevõtteid. Külastuse eesmärgiks on tutvuda ettevõtete elu-oluga kohapeal, mitte lähtuda kuivadest statistilistest andmetest. Tänane majanduse hetkeseis on põhjustanud olukorra, kus ettevõtte tööshoidmine nõuab suurt pingutust ja arendustegevusele sageli ei jää aega või ei mõelda sellele üldse. Loodame, et kohapealsete vestluste käigus, leiab nii mõnigi probleem lahenduse ja idee teostuse.

Hea ettevõtja, kui Sul on probleem, idee, millele ei oska lahendust leida või tahad kaasa aidata ettevõtluse arengule Järvamaal, kutsu meid külla! Helista või kirjuta SA Järvamaa ettevõtluskonsultandile Lizanne@jarva.ee; +372 55558799.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles