Järva-Jaani loodusetargad võitsid televiktoriini

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiktoriini «Loodusetark» võitnud Järva-Jaani gümnaasiumi õpilased Meelis Rannaveer (vasakult), Marko Mitt ja Arlo Orlovski uurivad heameelega kooli bioloogiaklassis loomaskeletti.
Televiktoriini «Loodusetark» võitnud Järva-Jaani gümnaasiumi õpilased Meelis Rannaveer (vasakult), Marko Mitt ja Arlo Orlovski uurivad heameelega kooli bioloogiaklassis loomaskeletti. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Järva-Jaani gümnaasiumi noormehed võitsid televiktoriini «Loodusetark», kus näitasid oma teadmisi 24 kooli võistkonnad. Auhinnaks said nemad ja juhendaja nädalase Norra-reisi.

Kuigi pühapäeval oli Tallinnas ETV 2 saate «Loodusetark» finaali salvestus, ei hakanud Järva-Jaani poisid Arlo Orlovski, Marko Mitt ja Meelis Rannaveer viimasel minutil enam tuupima, vaid võtsid eelmisel päeval mõnuga osa «Järva-Jaani kevadrockist», kus Marko ja Arlo esinesid bändiga.
Puhatud pea tasus end ära, sest finaalis, kus näitasid teadmisi kolm kooli, tuli järvajaanilastele esikoht, kuigi peab tunnistama, et üsna napilt.
 

SAADE

«Loodusetark» on saatesari, kus Eesti 24 koolist gümnaasiumiõpilased võtavad mõõtu loodusteadmistes, praktilistes oskustes ja looduse tundmises.
Edu kroonib neid, kes on bioloogiatundides tähelepanelikult kuulanud, vaadanud loodussaateid ja -filme ning vastuvõtlike meeltega looduses käinud, aga natuke peab ka mänguõnne olema.
Saadet juhib näitleja, laulja ja ajakirjanik Jüri Aarma.
Saade on eetris kolmapäeviti kell 17.20 ETV2 eetris.
Finaalsaade on eetris 6. juunil.
Allikas: www.etv2.err.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles