«Teeme ära 2012» talgutele saab end nüüd kirja panna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgud Karinu mõisa pargis.
Talgud Karinu mõisa pargis. Foto: Erakogu

Alates eilsest saavad kõik eestimaalased valida 5. maiks talgupäeva kodulehelt www.teemeara.ee endale sobiva töökoha ja panna end osalejana kirja.

Talgupäeva meeskonna liikme Erkki Peetsalu ütlust mööda oli eile pärastlõunal valida juba 529 talgu seast, kuid neid lisandub kogu aeg juurde.
Kirjapanekuks tuleb leheküljel www.teemeara.ee klikata avalehel rohelist nuppu «Liitu talgutega», kuni mai alguseni saab üles märkida ka töid, selleks on sinine nupp «Korralda talgud». «Kutsume märkima talguveebi ka neid talguid, mis korraldatakse mõnel teisel päeval kui 5. mai,» lisas Peetsalu.
Osalejad saavad tänavu abiks stardipaketi, mis sisaldab esmaabitarbeid, töökinnaste varu, kriisijuhendit, Talguhundi rinnamärki talgujuhile, samuti talgulugude CD-plaati ja ajalehte Talguline, milles on nii nõuandeid ja soovitusi kui ka meelelahutust.
Peetsalu tuletas meelde, et ka tänavu ootavad talgupäeva meeskond ja ERM inimesi talgulugusid jagama, seda saab teha aadressil http://www.teemeara.ee/talgulood.
«Teeme ära 2012» korraldavad Eestimaa Looduse Fond, Eesti Külaliikumine Kodukant, Eesti Muinsuskaitse Ümarlaud, Teeme Ära Minu Eesti, Vabaühenduste Liit EMSL.
Eelmisel aastal oli üle Eesti 969 talgut, millel osales 26 001 inimest.
 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles