Paide Maksimarket uuendab müügisaali

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et Paide Maksimarketi jahutatud toodete käive on aastatega kasvanud, suurendavad ümberkorraldused nende kaupade osa kolmandiku jagu.
Et Paide Maksimarketi jahutatud toodete käive on aastatega kasvanud, suurendavad ümberkorraldused nende kaupade osa kolmandiku jagu. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Paide Maksimarketi juhataja Tiiu Lunts ütles, et kuigi sisustusel polnud viga midagi selles mõttes, et kõik töötas, oli ometi uuenduskuuri tarvis. «Ka kodus teeme teatud aja tagant remonti, samamoodi käib kaupluseski,» lisas ta.

Lunts palus vabandust klientidelt, kes on pidanud juba mitu nädalat ebameeldivusi taluma, samas loodab ta, et juuni alguseks on tööd lõppenud.


Uued letid mahutavad Luntsi selgitusel rohkem kaupa, mis tähendab, et peagi on maakonna suurimas kaupluses kaubavalik veelgi laiem. «Jahutatud toodete müügipind suureneb koguni kolmandiku jagu,» lisas ta. Lunts ütles, et lisaks maja sisetöödele vahetatakse välja välireklaamid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles