Ainevõistluste tulemused valmistasid rõõmu

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aravete keskkooli õpilane Mari-Liis Tommula oli võidukas maakondlikul  keemia- ja füüsikaolümpiaadil. Kuigi varasematel aastatel on ta end proovile pannud ka teistel ainevõistlustel, jääb ta enda sõnul siiski edaspidi truuks reaalainetele.
Aravete keskkooli õpilane Mari-Liis Tommula oli võidukas maakondlikul keemia- ja füüsikaolümpiaadil. Kuigi varasematel aastatel on ta end proovile pannud ka teistel ainevõistlustel, jääb ta enda sõnul siiski edaspidi truuks reaalainetele. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eelmisel neljapäeval tunnustas Järva maavanem Tiina Oraste maakondlike olümpiaadide võitjaid ja nende juhendajaid ning ainealakonkursside parimaid.

Järva maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna peainspektori Anne Viljati andmetel osalesid Järvamaa õpilased 16 olümpiaadil. «Nagu ikka, oli nii toredaid õnnestumisi kui ka oodatust tagasihoidlikumaid sooritusi,» märkis ta.


Viljatile valmistasid  heameelt põhikooliõpilased, kelle punktisummad ei langenud üheski aines ega klassis alla 40 protsendi võimalikest punktidest. Aineti olid nad tublid emakeeles, saksa keeles, muusikaõpetuses ja ajaloos.
Viljat märkis, et tänavugi käis olümpiaadidel neid õpilasi, kes olid võidukad mitmes aines.  «Imavere koolis on kasvamas tõeliselt andekas ja mitmekülgne tüdruk Kadri Jürissaar, kes võitis neli olümpiaadi: matemaatika, ajaloo, kunstiõpetuse ja bioloogia (I-II koht),» lisas  Viljat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles