Metsa kool kavandab huvihariduses lageraiet

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Sel kevadel loodud Viktor Metsa jalgpallikool plaanib Järvamaal legendaarse jalgpallitreener Viktor Metsa ja tema endiste õpilaste kaasabil punuda huviliste püüdmiseks niivõrd tiheda võrgu, et ükski noor jalgpallitalent ei jääks avastamata.

Juba neljal kevadõhtul on Paides Ristiku muruväljakul olnud näha tunglemas tavapärasest rohkem mudilasi. Ka lõppev nädal algas sündmusterohkelt: kohale vurasid autod, neist vupsasid välja ootusärevad koolieelikud, sekka ka mõni algklassik, ja nende vanemad.
Viktor Metsa jalgpallikool oli eelreklaami põhjal kohale meelitanud oma veerandsada jalgpallihuvilist.
Viktor Metsa tee tulevikutalentide otsinguil on teda viinud Paide ja Türi lasteaedadesse-koolidesse. Kohustused on jagatud nõnda, et Paides jätkab treeningutega Mets, aga Türil nooremad mehed Rauno Kööp ja Priit Raal. Ka käib Mets noortetreenerina edasi Järva-Jaanis, Roosna-Alliku ja Ahula jalgpallihuviliste juures.
Pannes lootused Kööbi peale, avaldas Mets soovi kaasata lisaks Lõuna-Järvamaa, eelkõige Laupa ja Oisu kandi lapsi.
Jalgpallikooli peamisi põhimõtteid seisneb selles, et ükski noor talent ei tohiks jääda avastamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles