Päästjad käisid kümmekond korda tormikahju kõrvaldamas

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Eilne päev oli Järvamaa päästjatele töörohke, sest torm oli murdnud maha hulk puid, mis olid kukkunud ka sõiduteedele.

VÄLJAKUTSED:
18. juunil kell 4.25 käisid päästjad Imavere vallas Käsukonna külas, kus puu oli sulgenud sõidutee. Päästjad vabastasid tee liikluseks.

17. juunil kell 20.04 tuli teade, et Koeru vallas Vahuküla külas on puu kukkunud sõiduteele. Päästjad vabastasid tee liikluseks.

17. juunil kell 19.50 teatasid Ambla valla Reinevere küla inimesed teele kukkunud puust.

17. juunil kell 19.01 kutsuti päästjad Türi valda Väljaotsa külla teele kukkunud puud eemaldama.

17. juunil kell 18.24 tulnud teate peale eemaldasid päästjad Oisu alevikus teele langenud puu.

17. juunil kell 18 käisid päästjad Paides Pärnu tänaval, kus oli puu murdunud ja ohustas liiklejaid. Päästjad eemaldasid puu.

17. juunil kell 17.18 teatati häirekeskusele, et Koeru vallas Vao külas põleb alajaam ja selle ümber kulu. Kohapeal selgus, et põleng oli iseseisvalt kustunud, ära oli põlenud alajaama küljes olnud isolatsioon ja veidi kulu jaama ümber. Päästjad kontrollisid sündmuskoha üle.

17. juunil kell 16.50 said päästjad teate tee sulgenud puust Türil Vabriku puiesteel. Päästjad eemaldasid puu.

17. juunil kell 16.48 kutsuti päästjad Aravete alevikku Piibe maanteele, kus puu oli kukkunud sõiduteele. Päästjad vabastasid tee liikluseks.

17. juunil kell 16.55 sai häirekeskus teate, et Koeru vallas Visusti külas on puu kukkunud elektriliinidele. Päästjad eemaldasid puu liinidelt.

17. juunil kell 16.06 kustusid Paide Rohelise tänava elanikud päästjaid teele kukkunud puud eemaldama.

17. juunil kell 15.51 eemaldasid päästjad teele kukkunud puu Türil Kaare tänaval.

16. juunil kell 5.40 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Koeru vallas Puhmu külas, kus sõiduauto oli sõitnud teelt välja ja rullunud üle katuse. Süttimisohu vältimiseks eemaldasid päästjad auto akult juhtmed.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles