Vargad tühjendasid autosid ja hoove

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel tühjendasid vargad Koeru vallas asuva majahoovi vanametallist ning Türi vallas ettevõtte hoovis asunud sõidukid.

Mõlemad vargused toimusid 30. juunil. Arvatavasti kella 00.10 ja 18.55 sisenesid vargad Koeru vallas Puhmu külas maja hoovi ja viisid sealt vanametalli. Omaniku hinnangul on varaste põhjustatud kahju 250 eurot.

Samal ööl, kella 1.30 ja 7 vahel tungiti Türi vallas asuva ettevõtte territooriumil olnud sõidukitesse, kust varastati esemeid ning sularaha 5767 euro väärtuses.

Lisaks teavitati politseid veel kahest toimunud vargusest. Omaniku teatel varastati Kareda vallast Esna külast segumasin ajavahemikul 25.–29. juunini. Vargusega põhjustatud kahju on 200 eurot.

Samuti sai politsei teate, et juunikuu jooksul on Paides Mündi teel sees käidud garaažis ja varastatud 130 euro väärtuses sõiduautovaruosi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles