Kool üllatab värvide ja avarusega

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetulekukooli direktor Tiiu Sadam ütleb, et kuigi renoveeritud hoone on väljastpoolt tagasihoidlikku halli värvi, üllatab sisseastujat varasemast ruumikam kool oma värvikirevate klassitubadega.
Toimetulekukooli direktor Tiiu Sadam ütleb, et kuigi renoveeritud hoone on väljastpoolt tagasihoidlikku halli värvi, üllatab sisseastujat varasemast ruumikam kool oma värvikirevate klassitubadega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Uut õppeaastat ootavas Türi toimetulekukoolis on ehitustööd lõppenud ja lähinädalail peaksid valmis jõudma ka viimased sisustustööd.

Kooli direktor Tiiu Sadam ütleb uhkusega, et maja, mille välisilme on tagasihoidlik ja ei erine oluliselt originaalist, on seest täiesti muutunud ja pakub üllatusi igal sammul.
«Varem olid maja esimesel korrusel kõik ruumid läbikäidavad, klassid kitsukesed ja pimedad. Et ümberehitustööde käigus sai maha võetud vaheseinu, muutis see korruse hulga avaramaks ja valgemaks. Kaasa aitab ka see, et siseviimistluses on kasutatud heledaid värvitoone, mida aitas valida meie kooli kunstiõpetaja,» ütles Sadam.


Direktor tunneb uhkust ka kooli köögi üle, mis on küll väike, ent sisustatud niivõrd kaasaegselt, et selle üle võiks kadedust tunda nii mõnigi Järvamaa söögikoht. «Siin on kõik olemas: alates ülifunktsionaalsest ahjust, lõpetades kartulikoorimismasinaga. Ja nüüd on meil ka kiirjahutuskapp. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles