Koolid loovad paremaid olmetingimusi

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile olid Koeru keskkooli XI ja XII klasside poisid abiks kooli köögi seinte lõhkumistöödel.
Eile olid Koeru keskkooli XI ja XII klasside poisid abiks kooli köögi seinte lõhkumistöödel. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Suvi kulgeb koolides remonditööde tähe all. Kui enamik Järvamaa koole piirdub vaid iluraviga, tegi Koeru keskkooli hoone suve jooksul läbi muudatuse nii seest- kui väljastpoolt.

Kuigi Koeru kooli ümber käib nädal enne uue õppeaasta algust vilgas askeldamine – ehitajad rajavad hoone ümber pandust ning nipet-näpet on veel teha siseruumideski –, ütleb direktor Tiit Kalda, et koolipere eluolu need oluliselt häirida ei tohiks.


Suuremahulised peamiselt vanemat majaosa hõlmavad remondi- ja ümberehitustööd algasid juba juuni algul. «Nüüd on soojustatud hoone vana osa seinad, hiljuti valminud juurdeehitise seinad lisasoojustust ei vajanud. Samuti saab maja osaliselt uue katusekatte,» täpsustas Kalda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles