Kolme hukkunuga tulekahju põhjustajat vangi ei pandud

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laimetsa sotsiaalmaja elanik Tambet Tõnise askeldas pärast traagilist tulekahju järgmisel päeval hoovis ja tänas õnne, et eluga pääses.
Laimetsa sotsiaalmaja elanik Tambet Tõnise askeldas pärast traagilist tulekahju järgmisel päeval hoovis ja tänas õnne, et eluga pääses. Foto: Tiit Reinberg

Pärnu maakohtu Paide kohtumaja mõistis eile tingimisi vangi mehe, kes põhjustas eelmise aasta augustis Imavere vallas sotsiaalmajas kolme hukkunuga tulekahju.


Uurimine tuvastas, et 46aastane Enn Kuusik tegi purjus peaga suitsu, jäi magama ja tema sigarett süütas maja, edastas Kuma raadio. Tulle jäi ka Enn Kuusiku vend.


Kohus määras Kuusikule karistuseks kahe aasta ja kümne kuu pikkuse tingimisi vangistuse kolmeaastase katseajaga.


Möödunud aastal ööl vastu 4. augustit puhkes Imavere valla Laimetsa küla sotsiaalmajas tulekahju, milles hukkus kolm inimest. Päästjad leidsid esimese korruse korterist hukkunud mehe ning teise korruse korterist hukkunud mehe ja naise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles