Ökomaja teeb õnnelikuks ka looduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paidest pärit Maarja Õunaste (esiplaanil) on ökomajasid aidanud ehitada nii Eestis kui välismaal. Nüüd plaanib ta järgmisel aastal koos elukaaslasega ehitada ka endale loodussõbraliku maja.
Paidest pärit Maarja Õunaste (esiplaanil) on ökomajasid aidanud ehitada nii Eestis kui välismaal. Nüüd plaanib ta järgmisel aastal koos elukaaslasega ehitada ka endale loodussõbraliku maja. Foto: Erakogu

Samal ajal kui enamik 25aastaseid unistab villast mere ääres ja uhkest autost, mõtleb Paidest pärit Maarja Õunaste ökomajast, reisib taaskasutatud õli alusel sõitva autoga ja unistab loodussäästlikust hostelist.

Kas kujutaksite ette kodu, mis on ehitatud kasutatud rehvidest, prügist, põhust ja savist? Ei kujuta? Maarja Õunaste kavatseb endale just niisugustest osistest kodu püstitada. Kodu, mille valmimiseks ei tuleks võtta eluaegset laenukoormat.

«Täitsa hulluks läinud! See on ju hullumeelsus! Noorus on ikka hukas!» mõtleb ilmselt nüüd nii mõnigi pead vangutades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles