Haige inimene hirmutas lapsi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi põhikool.
Türi põhikool. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi põhikool oli hädas vaimselt haige inimesega, kes tiirutas jalgrattaga kooli ümbruses ringi ning lubas vihahoos õpilasi tappa ja põlema panna.

Türi põhikooli direktor Garis Pihelgas ütles eelmisel nädalal politsei- ja vallajuhtidega kohtudes, et politseist ta abi ei saanud, sest kõnealune inimene pole kellelegi kallale läinud.

Pihelga selgitusel on probleeme tekitanud mees väikses Türi linnas teada kui haige inimene. «Varem ta kooli juures ei käinud, kuid nüüd sõidab rattaga ümber maja,» sõnas ta.

Pihelgas ütles, et kuna kool vastutab laste turvalisuse eest, siis tema on mures, sest haige inimene võib ühel hetkel ootamatult käituda, ta on ähvardanud isegi lapsi tappa.

Pihelgas kinnitas, et koolis on lastele juba selgitatud, et tegemist on haige inimesega ja seda tuleb arvestada. Samas kartis ta, et ega manitsussõnad kõikidele õpilastele siiski mõju.

Türi vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Peeter Kruusement ütles eile, et selle mehe kohta tuli laupäeval üks kaebus ja kiirabi viis ta ravile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles