Türi majandusgümnaasium leidis uue direktori

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi majandusgümnaasiumi juhtimist pole Ellu Rusil pikaks ajaks, sest selle nime all jätkab kool veel ühe õppeaasta.
Türi majandusgümnaasiumi juhtimist pole Ellu Rusil pikaks ajaks, sest selle nime all jätkab kool veel ühe õppeaasta. Foto: Tiit Reinberg

Türi majandusgümnaasiumi direktori kohuseid hakkab uuest õppeaastast täitma Ellu Rusi, kes on varem juhtinud Järvamaal keskkonnainspektsiooni ja olnud edukas majanduspolitseinik.

Türi abivallavanem Vahur Salom ütles, et Rusi asub ametlikult direktori kohusetäitjana tööle 1. septembril, kuid eks ta pea hakkama juba suvekuudel ametit üle võtma.


Et Türil on käimas haridusreform ja Türi majandusgümnaasium tegutseb kuni 1. septembrini 2011, kestabki tema tööaeg sellest lähtuvalt vaid aasta. «Siis tuleb direktori leidmiseks uus konkurss,» lisas Salom.
Salom pidas Rusi plussideks, et ta on ennast kogu aeg täiendanud ja ka koolipere oli tema juhiks tõusmisega päri.
Salom tunnistas, et dokumendid on Rusiga veel allkirjastamata, kuid otsused on tehtud.


Ellu Rusi ütles, et nõustus pakkumise vastu võtma, sest lisaks pedagoogilisele haridusele on ta nüüd viiendat päeva ka õigusteaduste magister. «Et koolil on üleminekuaeg, siis arvan, et lisaks pedagoogilisele haridusele on ka õigusteadmised väga tähtsad,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles