Järvamaa võrkpalliklubi valmistas spordisõpradele üllatuse

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kuido Saarpuu
Copy
Viimases mängus jäi Järvamaa võrkpalliklubi 1 : 3 alla Selver Tallinnale. Tänavu on meeskonnal võimalus võitu püüda veel kaks korda, kusjuures üks vastane on ASK Kuldiga, järvakate lähikonkurent.
Viimases mängus jäi Järvamaa võrkpalliklubi 1 : 3 alla Selver Tallinnale. Tänavu on meeskonnal võimalus võitu püüda veel kaks korda, kusjuures üks vastane on ASK Kuldiga, järvakate lähikonkurent. Foto: Dmitri Kotjuh

Eilsed Eesti meistriliiga veerandfinaalmängud algasid kohe üllatusega, kui põhiturniiri kuuendana lõpetanud Järvamaa võrkpalliklubi alistas võõrsil kolmandat paigutust omava Rakvere võrkpalliklubi 3 : 2 (25 : 21, 25 : 21, 12 : 25, 28 : 30, 15 : 9).

Nädalavahetusel esimest korda Balti liiga finaalturniiril mänginud Rakvere jäi koduväljakul kohe kaotusseisu, ent kolmanda geimi kindla võidu järel tundus, et Lääne-Virumaa meeskond kallutab kohtumise siiski enda kasuks.

Veelgi rohkem oleks pidanud meeskond indu saama sellest, et neljandas geimis neutraliseeriti Järvamaa 24 : 20 eduseis. Ometigi oli Kesk-Eesti meeskond see, kes viiendas geimis ohjad haaras ja end 5 : 2 ette rebis. Rakvere enam endast ohtu ei kujutanud ja matšile pani punkti meeskonnale 23 punkti toonud Ilmar Mõttuse ründelöök.

Loe lisa!

Tagasi üles