Autoostja ähvardas maja põlema panna (1)

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeva lõuna paiku sai politsei väljakutse Paide automüügiplatsile, kust üks klient keeldus lahkumast enne, kui saab katki läinud sõiduki eest raha tagasi. Mees ähvardas automüügiplatsil asuva maja põlema panna.

Paide Autoaia töötaja selgitas, et lõunaajal tuli nende juurde üks mees, kelle naine oli sealt kuu aega tagasi kaubiku ostnud.

Mees öelnud, et kaubik sai sõita üksnes 800 kilomeetrit ja siis jooksis mootor kokku.  Ta soovis kaubiku tagastada ja raha tagasi saada.

Autoaia töötaja selgitusel polnud see nende auto, vaid nad olid kõigest vahendajad ja auto endist omanikku ei õnnestunud katkise kaubikuga kohale tulnud mehel üles leida.

Töötaja ütles, et mõistab kliendi pahameelt, ja nad soovivad alati leida kompromissi, kuid see mees hakkas kohe ähvardama.

Kui kaubikuga saabunud mees keeldus automüügiplatsilt lahkumast, helistas töötaja politseisse. Mees ei rahunenud maha ka politseinike juuresolekul ja lubas korravalvurite kuuldes Paide Autoaia maja põlema panna.

Autoplatsi töötaja ütlust mööda õnnestus politseinikel lõpuks mehele selgeks teha, et nõnda ta oma probleeme ei lahenda, vaid tuleb kasutada seaduslikke teid. (JT)

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles