Paides põles lahtise leegiga endine KEA keskus (1)

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Päästekeskus sai täna veidi enne kella 16 väljakutse Paidesse Tallinna tänavale, kus oli süttinud tühjalt seisnud hoone.

Lahtise leegiga põles endine KEA keskus, mis on aastaid seisnud tühjana. Ligi paar aastat tagasi ostis hoone eraettevõte ning aeg-ajalt võis näha, et majas käivad remonditööd. Väidetavalt soovis uus omanik seal avada meelelahutusasutuse.

Kohapeal viibinud allikas andis Järva Teatajale teada, et kummaline tundus asjaolu, et maja katusest olid suured leegid väljas mitmest kohast korraga. Et maja oli tühi, siis inimesed tulekahjus kannatada ei saanud. Kustutustöödega olid ametis nii Paide, Türi kui ka Aravate komandode päästjad, abijõude saabus juurdegi. 

Olukorda pealt näinud allika sõnul polnud majast päästa enam midagi - sarikad langesid kokku ning ka hoone esimene korrus oli lausleekides. Tulekahju ulatusest andis aimu seegi, et põlengust tekkinud suitsusammast oli nähas ka Mäos.

Uudistajaid ja pildistajaid on kohal palju. Kohapeal jälgisid toimunut ka kaks vanemat härrat, kes arvasid, et nähtu sarnaneb vaatepildiga, mis avanes neile Tallinnas märtsipommitamise ajal.

Kella 20.30 paiku oli tulekahju lokaliseeritud. Päästjad tegelesid järelkustutustoodega.


 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles