Koeru hooldekeskuses alustab töökohapõhine kutseõpe hooldajatele

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooldaja tööl
Hooldaja tööl Foto: Erakogu

Hooldekeskuse juht Rünno Lass loodab, et pärast 18 hooldustöötaja kaks aastat kestvat õpet vähenevad neil kulud töövahenditele sedavõrd, et saab suureneda ka töötasufond.

Homme kell 10 toimub SA Koeru Hooldekeskuses avaaktus 18-le Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli hooldustöötajate kutseõpet alustavale töötajale. Hooldustöötajate töökohapõhise tasemeõppe tellimist tingib vajadus kutseoskustega hooldustöötajate järele.

Koeru Hooldekeskuse juhataja Rünno Lass  sõnas, et koolitusega on soov ühildada Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli erialased kompetentsid hooldekeskuse  parima praktikaga, et säästa töötajate tervist, parandada hoolduse kvaliteeti ja klientide heaolu. "Kui meil on oskuslikud töötajad ja saame hoida kokku asutuses hooldustegevusteks vajaminevaid ressursse ning lõpuks saab läbi õigete töövõtete kasutamise tekkiva majandusliku säästu kasutada ära töötasufondi suurendamiseks, et tõsta õigustatud ootuse alusel erialase kutsetunnistusega professionaalsete hooldajate palka,“ selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles