Ohhoo! Kuulus telekokk toimetas Põhjaka mõisa köögis

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Põhjaka mõis

Käesoleval nädalal väisas mitut Eesti tunnustatud söögikohta telekokk Tareq Taylor, kes sattus toimetama ka Põhjaka mõisa kööki.

Põhjaka mõis annab oma Facebooki lehel teada, et laenasid laupäeval korraks oma kööki kallile külalisele Tareq Taylorile, kes valmistas Kalamatsi meierei juustust ühe värvilise roa. "Oli meeleolukas ja tore kohtumine! Saade kus on ka meist juttu läheb eetrisse aastal 2017," on piltide juurde lisatud.

Rootsist pärit kuulus telekokk ja mitmete armastatud kokaraamatute autor, humoorikas ja võluv Tareq Taylor tutvustab oma saatesarjas "Tareq Taylori Põhjamaade kokakunst - silmaringi avardav kokasari" vaatajale Skandinaavia kokakunsti kõrval ka Põhjamaade elu-olu ja kultuuri. Ta rändab mööda kaunemaid ja omanäolisemaid paiku ning tutvub kohaliku toidukultuuriga, millest inspireeritult valmib alati ka mitu rooga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles