Maakonna koolid näitavad digimaailmas head minekut

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

„Digitaalselt aktiivne kool“ on tunnustus õppeasutusele, kes on kolme viimase õppeaasta jooksul kasutanud aktiivselt digitaalseid võimalusi. Selle tunnustuse pälvis ka mitu maakonna kooli. 

Tunnustusega soovitakse seada eeskujuks koole, kes on muutunud valdkonna eestvedajaiks ja kellelt on palju ka teistel õppida. Samuti innustada neid, kes on sihiks seadnud oma kooli õpetajate ja õpilaste oskusliku tegutsemise digimaailmas ning astunud selleks esimesi vajalikke samme.

Tunnustuse pälvis 78 õppeasutust. Parimad kuulutati  välja 26. oktoobril 2016. a toimunud IKT sügiskonverentsil kolmes kategoorias: „Digitaalselt aktiivne kool“ kuldtaseme tunnustuse pälvis 26 õppeasutust (Järvamaalt Türi Põhikool ja Väätsa Kool); „Digitaalselt aktiivne kool“ hõbetaseme tunnustuse pälvis 24 õppeasutust (Paide Gümnaasium, Retla-Kabala Kool, Roosna-Alliku Põhikool) ja „Digitaalselt aktiivne kool“ pronkstaseme tunnustuse pälvis 28 õppeasutust (Aravete Keskkool, Koeru Keskkool ja Laupa Põhikool). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles