Paide parkimises valitseb paras segadus

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna kongress tõi rahuliku liiklusega Paidesse täna enneolematult palju autosid. Juba kella kümneks kohale saabunud kongressikülastajad võtsid ära linlaste hajumuspärased parkimiskohad ja inimestel tuli autosid jätta kuhu parasjagu sai.

Paide kultuurikeskuse parkla, spordihalli ja Selveri parklad olid päev läbi autosid täis. Liikumist ja kohtade vahetust toimus seal vähe, kuigi õiget hetke tabades võis mõne koha siiski leida.

Parkimiskohtade nappuses parkisid poodi ja laadale minna soovivad paidelased oma autosid Selveri kõrval asuva alajaama ümbrusesse, Põllu tänava suurte majade ette ja teeserva ning Aiavilja tänava teeäärtesse. Tavaoludes sellistesse kohtadesse linnas ei pargita.

Paidelane Irene Virkoja tunnistas, et tegi poodi tulles kultuurikeskuse ümbrusele autoga tiiru peale ega leidnud ühtegi kohta, kuhu auto seisma jätta. «Lõpuks jätsin auto Jossi Auto juurde ja kõndisin kultuurikeskuse juurde mõned sammud jala,» lausus ta.

Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller ütles, et tal vedas, sest keeras kultuurikeskuse juures olevasse parklasse ja kohe vabaneski üks koht. «Usun, et kohalikud teavad hästi kõiki kohti, kuhu veel saab autot jätta ning parkimine ei valmista erilisi raskusi kellelegi,» lausus ta.

Lõppude lõpuks on ju Paide nii väike linn, et kusagilt pole kauge soovitud kohta kõndida. Vaid mõnesaja meetri kaugusele jäävas Paide kesklinnas ja Maxima juures polnud parkimiskohtadega erilisi probleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles