Järvamaa laste heaks otsitakse veel kahte päkapikku

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu

Kaheksandat aastat järjest kogus SEB heategevusfond kokku ligi 1000 jõulukingi soovi lastelt, kelle koduks on asendus- või turvakodu. Nende seas olid ka Koeru, Paide ja Oisu asenduskodu laste soovid, millest kaks vajavad veel täitmist.

Jõulusoovide puu kavandi kaudu otsib heategevusfond häid inimesi, kes aitaksid nende laste südamesoovid täita. Tänaseks on annetajad 929st kingisoovist andnud oma panuse juba 852 kingi heaks, 77 päkapikku on veel puudu ja neist kaks ka Järvamaal.

SEB heategevusfondi tegevjuht Triin Lumi selgitas, et sel aastal on 38 Järvamaa lapse unistused jõulupuul. Lisaks viie peremaja kingid, näiteks ühe pere lapsed unistavad koroonalauast ja monopoli mängust, et pimedatel talveõhtutel mängida. Teise pere lapsed unistavad ühisest külastusest Tartusse koos Eesti rahva muuseumi külastamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles