Türi soovib tublisid tegijaid tunnustada

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Teil on silma jäänud Türi vallas aktiivselt tegutsevaid inimesi, kodanikeühendusi või asutusi, kelle tegevus  või tegu on 2016. aastal kaasa aidanud valla arengule ja olnud positiivse mõjuga, siis andke sellest teada. 

Koos türilaste abiga selgitame välja inimese ja sündmuse, kes väärivad tiitlit "Aasta tegija 2016" ja "Aasta tegu 2016". Tunnustuse vääriliseks võib saada ükskõik milline ettevõtmine, mis möödunud aasta jooksul on vallale või türilastele olulise tähtsusega ja mõjutanud positiivselt vallaelanikke.

Taotlused ühel A4 leheküljel peavad sisaldama kandidaadi iseloomustust ja esitamise põhjendust. Tähtajaliselt esitatuks loetakse ettepanekud, mis on esitatud Türi Vallavalitsuse kui ametiasutuse kantseleisse elektroooniliselt e-posti aadressil vallavalitsus@tyri.ee või postiaadressil Türi vald, Türi linn, Kohtu tn 2 hiljemalt 2. veebruaril 2017 kella 17.00ks.

Türi valla 2016. aasta parimate ettevõtete ning füüsilisest isikust ettevõtjate väljaselgitamiseks oodatakse kandidaate viies kategoorias:

Türi valla parim ettevõte 2016

Türi valla parim talu 2016

Türi valla edukaim alustav ettevõte 2016

Türi valla parim kohalik toode või teenus 2016

Türi valla parim töökollektiivi juht 2016

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles