Poliitik ja sõjamees said tunnustatud

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa vallavanem Jarno Laur veedab vaba aega meelsasti köögis, et maailma riikides kogetud maitseid ka kodumaal nautida.
Väätsa vallavanem Jarno Laur veedab vaba aega meelsasti köögis, et maailma riikides kogetud maitseid ka kodumaal nautida. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Väätsa vallavolikogu otsustas 25. jaanuaril anda Väätsa valla teenetemärk järgnevatele isikutele- Jarno Laur ja Arvi Niglas.

 

Väätsa vallavalitsus otsustas anda valla tänukirjad alljärgnevatele isikutele (Eliisa Vellamaa, Aino Sink, Maire Vestung, Urve Enn, Ants Viimsalu, Margo Sootla, Henri Väärtmaa, Katrin Aesma, Margit Lugna, Margit Šestakov, Ülle Surva, Peeter Laidinen, Väätsa neidude rahvatantsurühm ILODUS ja Väätsa Noortevolikogu).

Teenetemärgid antakse üle Väätsa valla 25. aastapäeva pidustustel Väätsa mõisas 18. veebruaril kl 19. Valla tänukirjad antakse üle 22. veebruaril Väätsa mõisast toimuval Vabariigi aastapäeva kontsertaktusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles