Lastefond kutsub üleannetusele

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa tegi koos instruktoriga elu esimese langevarjuhüppe.
Stig Rästa tegi koos instruktoriga elu esimese langevarjuhüppe. Foto: Jüri Panga/Eesti Langevarjuklubi

Sihtasutus Tartu Ülikooli Lastefond kogub kampaaniaga «Üleannetus» raha ravitoidusegude soetamiseks raskelt haigetele lastele, kes ei saa ise süüa või tavatoidust kätte vajalikke toitaineid.

Seoses sellega leiab üle Eesti aset 11. märtsil perepäev. Järvamaal toimub heategevuslik perepäev Paide Maksimarketis, kus esineb Stig Rästa ning kõigil soovijail on võimalik ka haigete laste toidu jaoks annetus teha. Kohal on näomaalijad, mõõtu saab võtta paberlennukite täpsuslennutamises, kaunistada seina värviliste käejälgedega ning soetada endale õnneloosipilet. Perega veedetud toreda päeva jäädvustavad üleannetu fotoseina taustal pildile fotograafid.

Ürituse algus on kell 12 ning see on kõigile osalejatele tasuta. 

Abi vajavate laste lugusid on võimalik lugeda, ja ka annetada spetsiaalses internetikeskkonnas www.üleannetus.ee. Samas keskkonnas näeb, ka millistest piirkondadest on juba annetusi tehtud. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles