Koigi vallavanem viibis tulistamise ajal Londoni kesklinnas

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margo Hussar pojaga
Margo Hussar pojaga Foto: Margo Hussar

Täna õhtul toimus Londonis parlamendihoone juures terrorirünnak, mille käigus hukkus esialgsetel andmetel neli inimest. Vigastatuid on üle 20.  

Londonis asuva Suurbritannia parlamendihoone juures leidis aset kaks tõsist juhtumit. Nende käigus ründas noaga relvastatud isik kohalviibinuid ning samaaegselt sõitis pealtnägijate sõnul rahva hulka auto. Esialgsetel andmetel hukkus neli ja sai vigastada vähemalt 20 inimest. 
Londonis puhkusel viibiv Koigi vallavanem Margo Hussar oli koos pojaga rünnaku ajal parlamendihoonest umbes kilomeetri kaugusel. «Siin on kõik rahulik, pole isegi sireene kuulda,» ütles Hussar loetud minutid pärast rünnakut Järva Teatajale. 
Hussar ütles, et viibis alles mõni tund tagasi Westminsteri sillal.
Mõni tund hiljem hotelli jõudes selgitas Hussar, et sinna naastes oli lendamas näha palju helikoptereid, kuid muidu jätkab London oma tavapärast elu. „Käisime veel söömas ja ei saanud küll aru, et midagi oleks teisiti,“ sõnas ta. 
Hussar ütles, et hotell, kus ta ööbib, asub rünnakukohast kahe kilomeetri kaugusel. Homme on Hussaril Londonis viimane puhkusepäev ja ta loodab, et tehtud plaane tänane traagiline sündmus ei muuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles