Zombivideo sai teleküpseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Täna õhtul ETV2 kanalil eetrisse minevas kodumaiste muusikavideote edetabelisaates «Eesti Top 7» näeb ka Paidest pärit ansambli Ans Andur videot loole «Nüüd käin ringi zombina».

Juulis ja augustis Paide linnas ja lähiümbruses filmitud loos on keskne roll salapärasel zombil, keda kehastab ansambli kitarrist Madis Aesma.

Ans Anduri liige Mihkel Kirss selgitas, et klipi filmimises osales lisaks ansambli poistele ja tuttavatele paarkümmend Järvamaa noort, kes reageerisid Facebooki üleskutsele anda muusikavideo valmimisele oma panus. «Võtted olid peamiselt hilisõhtuti ja öösiti Paide linnas, järve ääres, pargis, kutsehariduskeskuse juures, bussijaamas, Maksimarketi parklas, Selveri parklas ja Joodil tuttava suvilas,» täpsustas Kirss.

Kodumaiste muusikavideote edetabel «Eesti Top 7» on ETV2 eetris täna kell 23.15, kordussaadet näeb homme kell 10.30 ja reedel kell 0.05.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles