Varas jättis kauplusse oma nime ja telefoninumbri

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Kaupluse 3TEIST omanik Ain Lepasepp ütles, et möödunud reedel sisenes tema Paides Pikal tänaval asuvasse kauplusse keskeas naisterahvas, kes palus selga proovida naistepusa ja sisenes sellega proovikabiini.

Lepasepp selgitas, et kui naine oli veendunud, et rõivas talle sobib, palus ta müüjal see kinni panna, et ta tuleb hiljem tagasi ja ostab ära.

Kui klient oli kauplusest lahkunud, märkas müüja, et metallkangil on üks pusa puudu. «Koomiline on selle loo juures, et sama naisterahvas oli käitunud samamoodi ka detsembris, pannud toote kinni ja jätnud poodi ka oma nime ja telefoninumbri, et saada teavet allahindluste kohta,» selgitas Lepasepp.

Müüja helistaski kohe, kõne võttis vastu vargast naisterahvas ja kui müüja ähvardades teda politseiga, toimetas naine varastatud pusa kiiresti poodi tagasi. «Toode tagastati ja antud juhtum pakkus meile isegi nalja, mistõttu politseisse me ei pöördunud,» lausus Lepasepp. «Loodame, et sel naisterahval oli piisavalt häbi ja ta sai hea õppetunni osaliseks.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles