Oktoober tõi endaga varguste ja peksmiste laine

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25. oktoobril kella 19 ja 20 vahel löödi Türil Tallinna tänaval 25aastast meest.

27. oktoobril kella 17.25 ajal löödi Paides Suur-Aia tänaval korteris 46-astast meest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 49aastase mehe.

28. oktoobril kella 3 paiku löödi Paides Tallinna tänaval meelelahutusasutuse läheduses 31aastast meest.

Ajavahemikul 24.–25. oktoober tungiti Türil Paide tänaval keldrisse ja garaažiboksi ning varastati kaks jalgratast ja tööriistakast. Kahju on 800 eurot.

Ajavahemikul 15.–28. oktoober tungiti Türi vallas Taikse külas töökotta ja varastati kaks malmradiaatorit, neli elektrimootorit ning elektrikeevitus-trafo. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 26.–28. oktoober varastati Koigi vallas Huuksi külas kütust. Kahju on 200 eurot.

Ajavahemikul 27.–29. oktoober varastati Imavere vallas Imavere külas talu hoovis seisnud sõiduautolt valuveljed koos rehvidega. Kahju selgitamisel.

27. oktoobril kella 18 ja 21.30 vahel tungiti Koeru vallas Vahuküla külas tallu ja varastati sularaha. Kahju on 200 eurot.

Ajavahemikul 27.–28. oktoober tungiti Ambla vallas Käravete alevikus Ambla teel keldriboksidesse ja varastati erinevaid erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles