Paide Säästumarket läheb remonti

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästumarket
Säästumarket Foto: Tiit Reinberg

Tänasest järgmise nädala reedeni on Paide Säästumarket suletud. Kauplus läbib uuenduskuuri ja teeb uue logo all uksed lahti juba suurema kaubavalikuga.

Rimi Eesti kommunikatsioonispetsialist Katrin Roma­nenkov selgitas, et juba 20 Säästumarketit üle Eesti on uuenduskuuri läbinud ja nüüd jõuab järg Paide kätte.


Kuigi pood on suletud vähem kui nädal, jõutakse Romanenkovi selgitusel suur töö ära teha. Lisaks uuele logole muutub ka kauba asukoht ja osa kaubarühmi saab senisest rohkem ruumi. «Kui  leivad, saiad ja puuviljad olid seni laotud kastidega põrandale, siis nüüd läheb ka see kaup riiulitele,» täpsustas ta.


Varasemast rohkem ruumi saavad piima- ja lihatooted. «Tunduvalt laieneb näiteks jogurtite valik,» lisas ta. Juurde tuleb ka sügavkülmikuid.


Ostjatele heaks uudiseks peab Romanenkov asjaolu, et praeguse 1200 toote asemel pakub kauplus pärast uuenduskuuri 1700 toodet. Kui sageli jäävad ehitustööd venima, on Romanenkov kindel, et nemad jõuavad kõigega valmis tähtajaks. «Meil on juba suur kogemus, sest sama töö on ära tehtud 20 kaupluses,» lisas ta.


Romanenkov lisas, et Türi Säästumarketit ootab uuendus veel enne suve algust. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles