Politsei viis purjus lapsed kiirabisse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix.

Politseinikud korraldasid nädalavahetusel Järvamaal kaks avaliku korra ja liiklusjärelevalve kontrolli.

Juhtivkonstaabel Üllar Kütt ütles Kuma raadiole, et reedel ja laupäeval tehtud politseioperatsioonide käigus tabasid korrakaitsjad 87 seaduserikkujat, neist viis joobes ja kaks loata juhti, 17 kiiruseületajat, kaheksa

alaealist oli tarvitanud alkoholi ja kuus inimest suitsetanud kanepit.
Noorsoopolitseinik Malle Hermanson ütles, et kolm alla 14aastast purjus last toimetati lausa kiirabisse, kus nad pärast esmaabi andmist vanematele üle anti.
Üks 13aastane poiss jäi purjus peaga koguni kodumaja trepil magama. Oma tegu ta sel hetkel põhjendada ei suutnud.

Türil olnud alaealiste sünnipäeva tähistamisel said politseinikud kätte kaks alaealist purjus noort. Hermanson ütles, et enamik pidutsejaid pääses jooksu.
Hermanson tundis muret noorte pärast, kes on hakanud kevadel rohkem alkoholi tarvitama. Ta soovitas lastevanematel jälgida tihedamini oma laste tegemisi vabal ajal.
Üllar Kütt lisas, et kui arve vaadata, võib öelda, et nädalavahetuse reidide käigus tabasid korrakaitsjad seaduserikkujaid tavapärasest rohkem. (JT)

Copy
Tagasi üles