Järvalane maadles end Venemaal kolmandaks

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Venemaal Kaliningradis olnud rahvusvahelisel A. Šumilini nimelisel juunioride vabamaadlusturniiril tuli Toomas Tammik oma kaaluklassis kolmandaks.


Maadlusklubi Järvamaa Matimehed treener Mati Sadam selgitas, et koerulane Tammik maadles kaaluklassis kuni 74 kilogrammi ja pidas neli matši. «Esimeses ringis tuli tal vastu võtta kaotus hilisemalt hõbemedaliomanikult, aga järgmises kolmes kohtumises oli ta vastastest üle,» selgitas ta. «Et ainuke kaotus tuli kohe avaringis, oli kolmas koht ka maksimum, mida ta turniiril saavutada võis.»

Selle kaaluklassis maadles 20 meest, nende seas kaks eestlast. «Eesti esinumber tuli Tammiku järel hoopis viiendaks,» lisas ta.
Sadam ütles, et Eesti koondisse kuulus neli maadlejat, kes tulid tagasi kahe kolmanda ja kahe viienda kohaga. «Võistlustel osales maadlejaid 10 riigist ning koondisi küll tulemuste järgi ritta ei pandud, vaid igaüks oli iseenda eest väljas,» lausus ta.

Sadama hinnangul on turniir tugev, kus hea koha nimel tuleb kõvasti maadelda. «Eelnevatel aastatel on meie klubilastest seal võistelnud näiteks Raido Jalas ja Sven Tropp,» lisas ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles