Mälestus kasvas nostalgiaturniiriks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See pilt Peet Raigist on tehtud 1968. aasta 20. augustil Tallinnas, kus Tallinna Kalev kohtus Nõukogude Liidu võrkpalli-meistrivõistluste võtmemängus Alma-ata Burevestnikuga ja võitis 3:0.
See pilt Peet Raigist on tehtud 1968. aasta 20. augustil Tallinnas, kus Tallinna Kalev kohtus Nõukogude Liidu võrkpalli-meistrivõistluste võtmemängus Alma-ata Burevestnikuga ja võitis 3:0. Foto: Gunnar Vaigla

Sel laupäeval (kl 9) toimub Paides E-Piima spordihoones järjekorras juba viies Peet Raigi võrkpalli mälestusturniir. Nostalgiaturniiri nime kandvatel võistlustel osaleb umbes 150 võrkpallurit.

Samuti toimub E-Piima spordihoones võistluspäeval (kl 12) raamatuesitlus. Oma teost «Esimene üles. Kuum suvi 1968» tutvustab Kulle Raig. Raamat jutustab Kalev68 võrkpallimeeskonna NSVLi meistriks tulekust ja selle müügitulu läheb spetsiaalsesse fondi, mille eesmärgiks on püstitada Paidesse Peet Raigi pronkskuju. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles