Maleklubi taasasutas end turniiriga

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval olid Paide ühisgümnaasiumis Paide maleklubi taasasutamist tähistav maleturniir, millega korraldajad jäid rahule, kuigi kohal oli vaid kümme maletajat.


Turniiri üks korraldajaid Priit Värk sõnas, et osalejate üle nuriseda pole ka väga põhjust, sest varem, kui tehti korrapäraseid Järvamaa malemeistrivõistlusi, jäi maletajate hulk üldiselt 15 piirimaile. «Teisalt tegi heameelt, et koguni neli võistlejat olid endised maakonna malemeistrid,» märkis ta.

Turniiri tuli üldvõitjaks Priit Värk, kes kogus viiest võimalikust punktist neli. Sama palju punkte kogunes ka  Lauri Koolile, kuid et Värk suutis võita nende omavahelise mängu, krooniti seekord tema Paide malekuningaks. Kolmanda koha sai Kaspar Kool.
Turniiri korralduse taga olnud Värk ja Viljar Pennert ütlesid, et vaatavad lootusrikkalt tulevikku ja usuvad, et järgmine kord on osalejaid juba rohkem. «Näiteks ei saanud seekord Toomas Mihkelevi noored maletajad tulla, sest samal ajal oli neil võistlus Tallinnas,» lisas Värk. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles