Rahvusvaheline metsandusviktoriin ootab osalema

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Alanud on kirjapanek metsanduslikule viktoriinile “Noored Euroopa metsades”, mille eesmärgiks on täiendada õpilaste teadmisi Euroopa metsadest, metsandusest ja looduskaitsest.

Kolmandat aastat korraldab Eesti Metsaselts kahest voorust koosnevat võistlust, mis selgi aastal viiakse läbi 11 Euroopa riigis.

Projektijuht Kristi Teppo sõnul oodatakse viktoriinis osalema 13-19 aastaseid õpilasi kahe- või kolmeliikmelistes võistkondades. Õppematerjalid tutvustavad noortele19 Euroopa riigi metsakorraldust, ökosüsteeme, peamisi liike, jahindust ja looduskaitse olemust.

Võistlus toimub kahes voorus. Eesti voorus saavad osaleda kõik koolid, kes registreerivad võistkonnad hiljemalt 25. veebruariks www.metsainfo.ee kodulehel. Võistkondade arv kooli kohta ei ole piiratud.

Võistluse võitja selgitatakse välja viktoriini ja oma riigi metsandust tutvustava ettekande alusel. Rahvusvaheline finaal toimub 25. - 26. septembrini Portugalis.

Eesti vooru läbiviimist toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Lisateave Eesti Metsaseltsi kodulehelt www.metsainfo.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles