Noore spetsialisti kandidaatide ring laieneb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa noore spetsialisti stipendiumile kandideerimise nõuet on leevendatud.

Stipendiumile saab edaspidi kandideerida ka kuni viis aastat tagasi maakonnas tööle asunud haritud noor. «Varem oli nõue, et noor peab olema pärast õpinguid tööle asunud kahe viimase kalendriaasta jooksul,» selgitas Järvamaa Kogukonnafondi nõukogu esimees Valev Väljaots. «Paraku on seetõttu mitu head kandidaati kõrvale jäänud.»

Üks objektiivseid põhjusi on Väljaotsa selgitusel kindlasti seegi, et noor spetsialist pole ehk nii lühikese aja jooksul suutnud ennast veel tõestada ning tööandja teda veel märgata.

Nii otsustas Järvamaa Kogukonnafondi nõukogu oma viimasel koosolekul pikendada tööleasumise aja nõuet viiele aastale.

Väljaots märkis, et tänavu on oodatud stipendiumile kandideerima ka need noored, kes eelmisel ja üleeelmisel aastal stipendiumi ei saanud.

Uus konkurss kuulutatakse välja märtsi alguses. Kas saab välja anda rohkem kui ühe stipendiumi, oleneb eelkõige seniste annetajate toetuse jätkumisest.

Annetuse Järvamaa noore spetsialisti stipendiumile saab teha järgnevalt: SA Järvamaa Kogukonnafond a/a 221023628002 (Swedbank). (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles