Pakaselised ilmad on rõõmuks talisuplejatele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile keskpäeval oli Türi tehisjärve äärde ujuma tulnud kaheksa naist ja kaks meest. Nemad käivadki külmade ilmadega ujumas rõõmsamini kui suvesoojal ajal. «Suvel on ju lausa igav ujuda,» selgitab Anneli Vilu, kes on seltskonda sattunud ootamatult ja otse Hiinast. «Olen Türil vaid nädalavahetuseks. Tulin ema 70. juubelile. Nägin jalutuskäigul järve ääres inimesi, siis jääauku, palusin meestel keerata selja ja nauditav jääsuplus oligi tehtud,» ütleb ta naerulsui.

Nad kõik räägivad vaid energialaksust, Merike Alusalu (pildil) ei kujuta päeva jääsupluseta ettegi ja Viu Männik teab jääsuplust samastada sütelkõnniga.

Naiste jääauku minekut kõrvalt jälgiv Merle Vantsi on nii rahul kui ka kade. Rahul, et eelmisel hooajal tema algatatud tegevus on sedavõrd hoo sisse saanud, ja kade, et peab haiguse tõttu seda veel kõrvalt vaatama.

Laupäevaks lubab emhi.ee ööseks kuni 25 ja päevaks kuni 18 külmakraadi. Selgema taeva korral võib pakasekraade rohkemgi tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles