Zombievideo valiti parimaks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto eelmisel suvel Paides toimunud videovõtetelt. Zombierüüsse on end peitnud Ans.Anduri liige Madis Aesma.
Foto eelmisel suvel Paides toimunud videovõtetelt. Zombierüüsse on end peitnud Ans.Anduri liige Madis Aesma. Foto: Erakogu

19. jaanuaril avalikustati ETV2 saates "Eesti TOP 50" taas poolsada edukamat muusikavideot, mis on möödunud aasta jooksul läbi käinud iganädalasest edetabelisaatest "Eesti TOP 7".

Televaatajate otsusel osutus möödunud aasta kõige kõvemaks videoks Paidest pärit  Ans. Anduri "Nüüd käin ringi zombina", mille režissööriks on Hanna Samoson. Videovõtted toimusid eelmisel suvel Paides ja selle ümbruses ning seal osalesid ka mitmed Järvamaa noored.

Aasta tagasi valiti number üks videoks Ewert and the Two Dragonsi "Good Man Down" ning 2010. aasta lemmikuks osutus August Hunti "Thomas Malthus on surnud, mu arm".

Ans. Andurisse kuuluvad Madis Aesma, Madis Kirss, Mihkel Kirss ja Gert Pajuväli. Eelmisel aastal väljaantud plaadiga "Kõverad" kandideerib Ans. Andur ka Eesti Muusikaauhind 2013 aasta parima alternatiiv/indiealbumi kategoorias. Võitjad selguvad 14. veebruaril Nokia kontserdimajas toimuval auhinnagalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles