Järvalane võitis soojamaareisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel loosis Star FM eetris välja kuulajamängu võitja, kellel on nüüd võimalus sõita nädalaks Hispaaniasse puhkama.

Fortuuna soosis Türi vallas elavat Ingritit, kes paljude teiste mängijate seast võidu endale napsas. Ingrit tunnistas, et võidust kuuldes oli ta esialgu sõnatu. «Pole kunagi eriti mingitest mängudest osa võtnud, ma pole lihtsalt hasartmängija tüüpi,» ütles ta.

Selleks et mängu võita, tuli saata tasulisele lühinumbrile sõnum. Ingrit saatis vaid ühe sõnumi ja seda suurem oli tema üllatus, kui selgus, et võit ongi käes.

Õnnelik võitja ei osanud veel täpselt öelda, millal kohvreid pakkima hakkab. «Ilmselt veebruaris või märtsis,» märkis ta esialgu.

Et auhind, mis sisaldab edasi-tagasi lennupileteid ja rannapuhkust, samuti ööbimist hotellis ning ka hommiku- ja õhtusööke, on ette nähtud kahele inimesele, ei pidanud Ingrit reisikaaslase suhtes kaua kõhklema. Hispaaniasse puhkama lendab Ingrit koos abikaasaga.

Küsimusele, kas ta kavatseb ka edaspidi reisimängudest osa võtta, vastas Ingrit, et ilmselt mitte. «Las teistele jääb ka võimalus,» pakkus ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles