Fotovõistlus ärgitab sõpru pildistama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veel kuu lõpuni on Paide valla inimestel aega saata töid kolmandale üle valla fotovõistlusele, mille teema on seekord «Minu sõber oskab teha nii...»

Fotovõistluse korraldaja, Anna vaba aja maja juhataja Margo Hussar selgitas, et osalejatel on võimalus saata pilte oma parimast sõbrast – olgu see siis lind, loom, mõni taim või inimene. «Oluline on, et see sõber saaks pildil parasjagu hakkama millegi erilisega,» lisas ta.

Nagu teemast selgub, on Hussari meelest seejuures oluline piltniku fantaasia, kohati ka hea momendi tabamise oskus. «Žürii hindab sel korral eelkõige just fotodel hetke tabamist ja pilditegemise kvaliteeti,» lisas ta.

Vanuserühmi sel korral ei ole, kehtib vaid nõue, et iga võistleja võib saata kõige rohkem kaks pilti.

«Pildistada on aega kuu lõpuni, tehke siis oma piltide seast eelvalik ja saatke parimad klõpsud e-mailile: annavam.annavam@gmail.com Juba saadetud pilte ümber vahetada ei saa,» ütles Hussar. «Premeerime kolme parima pildi autorit ja parimatest paneme kokku näituse, mis läheb rändama valla asutustesse.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles