Oodatakse noorte moeloojate kavandeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2010. aasta vanema vanuserühma teise koha kollektsioon.
2010. aasta vanema vanuserühma teise koha kollektsioon. Foto: Karl Tammiste

Möödunud aasta novembris väljakuulutatud MoeP.A.R.K-i kavandite konkurss läheneb lõpule, nende saatmise viimane tähtaeg on täna. Kes pääseb finaalvõistlusele, selgub 10. veebruaril.

«Kõik noored moehuvilised, kes veel kahtlevad või pole jõudnud oma kavandeid teele panna, teritage ära pliiatsid ja käärid, soojendage üles õmblusmasinad ja pange oma ideed paberile, see on teie võimalus!» julgustas MoeP.A.R.K-i pressiesindaja Egle Oja.

Oja selgitusel on MoeP.A.R.K-i meeskonnal tänavu noortele moeloojatele välja pakkuda ka oluline motivaator. «Ka sel aastal jätkub koostöö Evelyn Mikomäe modelliagentuuri Living Models Agency’ga ning moeloojatel on võimalus oma kollektsioonides kasutada agentuuri modelle,» selgitas ta.

«MoeP.A.R.K. 2013» algab 9. märtsil kell 17 Paide kultuurikeskuses. Eelmise aasta moekonkursi võitis nooremas rühmas Kirke Talu, vanemas rühmas Kätlin Haak ja Anne­Liis Puhk ning tudengitest Taavi Turk. Vanemas rühmas pälvis teise koha Türi ühisgümnaasiumi õpilane Kätlin Luht. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles