Moevõistlusel osaleb rekordarv kavandeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kuni eelmise laupäevani ootasid MoeP.A.R.K-i korraldajad noorte moeloojate kavandeid, mille hulgast valitakse 10. veebruaril välja need õnnelikud, kes pääsevad 9. märtsil lõppvõistlusele.

Nädala lõpul andis MoeP.A.R.K-i pressiesindaja Egle Oja teada, et huvi konkursi vastu oli erakordselt suur ja kavandeid laekus rekordarv – koguni 56. «Eelmisel aastal oli neid 43 ja üle-eelmisel aastal 30 ringis,» võrdles ta.

Oja ütles veel, et osalemissoovist on teada andnud moehuvilisi üle Eesti, ent kavandite saatjaid  on kõige rohkem Tallinnast ja Harjumaalt.

Samuti on palju moeloojaid Saaremaalt. Oja teada on konkurss olnud saarlaste hulgas populaarne juba aastaid. «Veel on osalejaid Lääne-Virumaalt, Tartumaalt, Pärnumaalt, Jõgevamaalt, Ida-Virumaalt, Viljandimaalt ja esimest korda ka Valgamaalt,» lisas ta.

Korraldajatele teeb rõõmu, et üle mitme aasta on mitme kollektsioonikavandiga esindatud ka kodumaakond.

9. märtsil Paide kultuurikeskuses kell 17 algaval finaalvõistlusel valib žürii parimad moeloojad välja kolmes vanuserühmas: nooremad (VII–IX klass), vanemad (X–XII klass) ja tudengid. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles